
Hilal KESKİN, Arş. Gör.
UZMANLIK ALANLARI:
Gastronomi, Turizm
EĞİTİM (MEZUN OLUNAN SON 2 OKUL):
- Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalı
- Gazi Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları
YAYINLAR (SON 5 YAYIN):
- Keskin, H., Çakır, G., ve Karagöz, H. (2021). İnsanlık 2.0, (Gastronomide Transformasyon) Ed: Murat Doğdubay, Ankara: Detay Yayıncılık.
- Şahingöz, S. A., Keskin, H., ve Öztürk, B. (2019). İstanbul Arkeoloji Müzelerinde Yer Alan Gastronomik Öğelerin Kültür Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi, Eurasian Academy Of Sciences Eurasian Education & Literature Journal, Volume: Özel Sayı
- Şahingöz, S. A., Öztürk, B., ve Keskin, H. (2019). Karadeniz Mutfak Kültürü: İstanbul’da Karadeniz’i Yaşamak, Eurasian Academy Of Sciences Eurasian Education & Literature Journal, Volume: Özel Sayı
- Yıldız, B., ve Keskin, H. (2018). Kaz Dağları (İda) Milli Parkı’nın Rekreasyonel Açıdan Değerlendirilmesi. International Necatibey Educational And Socialsciences Research Congress
- Keskin H. ve Aymankuy Y. (2017). Balıkesir İli Sındırgı İlçesinin Yavaş Şehir (Cittaslow) Açısından Değerlendirilmesi, Avrasya Uluslararası Araştırmalar Dergisi