logo

Pizza ve Foccacia Workshop Eğitimi

Geri Dön
Pizza ve Foccacia Workshop Eğitimi
  • Eğitime Genel Bakış

  • Eğitim İçeriği

  • Eğitmenler

İtalya’nın vazgeçilmez lezzetlerinden Pizza ve Foccacia’nın nasıl yapıldığını, pişirilme tekniklerini, lezzet ve sunum inceliklerini öğreneceğiniz bir workshop.

  • İtalyan Pizza Hamuru
  • İtalyan Pizza Türleri
  • İtalyan Ekmeği "Focaccia"
  • Focaccia Hamurunun Hazırlanması ve Mayalandırılması
  • Focaccia Şeklinin Verilmesi ve Süslenmesi

Kimler Katılabilir?

İtalyan mutfağına ilgisi olan, kendini geliştirmek isteyen herkes bu lezzetli workshop’a katılabilir.

Öğrenim Ücreti: 2.500TL (KDV dahildir.)

Dr. Öğr. Üyesi Hilal KESKİN

DR. ÖĞR. ÜYESİ
HİLAL KESKİN

Tarih

  • Mekan

    Kağıthane Kampüsü

  • Kurs Süresi

    4 Saat

  • Satın Alacak Kişi Sayısı

    - +

Toplam

2500 ₺