İtalya’nın vazgeçilmez lezzetlerinden Pizza ve Foccacia’nın nasıl yapıldığını, pişirilme tekniklerini, lezzet ve sunum inceliklerini öğreneceğiniz bir workshop.
Pizza ve Foccacia Workshop Eğitimi
Geri Dön-
Eğitime Genel Bakış
-
Eğitim İçeriği
-
Eğitmenler
- İtalyan Pizza Hamuru
- İtalyan Pizza Türleri
- İtalyan Ekmeği "Focaccia"
- Focaccia Hamurunun Hazırlanması ve Mayalandırılması
- Focaccia Şeklinin Verilmesi ve Süslenmesi
Kimler Katılabilir?
İtalyan mutfağına ilgisi olan, kendini geliştirmek isteyen herkes bu lezzetli workshop’a katılabilir.
Öğrenim Ücreti: 2.500TL (KDV dahildir.)
DR. ÖĞR. ÜYESİ
HİLAL KESKİN
Tarih
-
Mekan
Kağıthane Kampüsü
-
Kurs Süresi
4 Saat
-
Satın Alacak Kişi Sayısı
- +
Toplam
2500 ₺