ISTANBUL SCHOOL OF REPUTATION AND MANAGEMENT SCİENCES (ISR)

Hoş Geldiniz!

ISR, geleceğin liderleri ve fikir öncüleri için kariyerlerinde bireysel gelişimlerini sağlamak amacıyla özel olarak tasarlanmış eğitim programları sunmaktadır. Üstelik, aldığınız sertifikalar YÖK onaylıdır ve e-devlet üzerinden erişebilirsiniz.

Akademiler ve Atölyeler:

• Liderlik Akademisi
  • Vizyonerler Akademisi
  • Uzmanlık Atölyeleri

ISR Liderlik Akademisi

İstanbul Kent Üniversitesi ve Türkiye İtibar Akademisi'nin uzman eğitmenleri ve iş dünyası liderlerinin rehberliğinde gerçekleştirilen bir eğitim programıdır. Bu programda, geleceğin aile şirketlerini yönetecek 2. ve 3. nesil yöneticiler, kamu kurumlarını yönetecek bürokratlar ve sivil toplum liderleri için özel içerikler sunulmaktadır.

Vizyonerler Akademisi

ISR Vizyonerler Akademisi, iş dünyası liderleri ve uzman eğitmenlerin katkılarıyla şekillenen bir platformdur. Bu akademide, geleceğin şirketleri, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarını yönetecek üst düzey ve orta kademe yöneticiler için özel eğitimler
 sunulmaktadır.

Uzmanlık Atölyeleri

ISR Uzmanlık Atölyeleri, kariyerlerinde uzmanlaşmak isteyen beyaz yakalı profesyoneller için tasarlanmıştır. Marka yönetimi ve uzmanlığı, pazarlama, halkla ilişkiler, sosyal medya, kurumsal itibar yönetimi ve daha fazlası gibi konularda uzmanlaşma fırsatı sunan
bu atölyelerde, alanında uzman eğitmenler tarafından verilen sertifika programları yer almaktadır.

Başvuru ve Kayıt

ISR'e katılmak ve kariyerinizi ileriye taşımak için başvuru süreci hakkında detaylı bilgi almak için lütfen bizimle iletişime geçin:

Mail: kuyem@kent.edu.tr

Telefon: 0212 610 10 10 veya +90 531 546 16 10

Instagram: instagram.com/kuyem_

Eğitim detayları ve program içeriği yakında burada açıklanacaktır. Takipte kalın!

ISR Akademi Başvuru Formu