Moda Tasarımı ve Pazarlaması Hazırlık Programı

Moda Tasarımı ve Pazarlaması Hazırlık Programı
  • Eğitime Genel Bakış

• Eğitim İçeriği

Heyecan verici bir moda yolculuğuna hazır mısınız? IFA Paris Istanbul ve İstanbul Kent Üniversitesi işbirliğiyle başlatılan Moda Liderleri Akademisi Programı, sektörde lider olmak isteyen bireylere yeni bir fırsat sunuyor. Moda Liderleri Akademisi kapsamında IFA Paris’in öğrenciler tarafından en çok tercih edilen programlarından Moda Tasarımı ve Pazarlama Hazırlık Programı, İstanbul Kent Üniversitesi işbirliği sonucu Türkçe formatıyla yeniden başlıyor. Ekim ayında başlayacak olan program, öğrencilerin moda dünyasının hem tasarım hem işletme detaylarını öğrenmelerini ve moda kariyerlerine ilk adımlarını atmalarını sağlıyor.

Uzman Eğitmenler: Sektörde deneyimli ve başarılı moda profesyonelleri tarafından verilen derslerle, katılımcılar güncel trendleri ve tasarımın ötesindeki pazarlama stratejilerini öğrenme şansı bulacaklar.

Pratik Deneyim: Kuramı uygulamaya döken atölye çalışmaları ve proje tabanlı öğrenme ile katılımcılar, gerçek dünya projelerinde kendi yeteneklerini geliştirme fırsatını elde edecekler.

Uluslararası Network: Moda dünyasının önde gelen isimleriyle tanışma ve etkileşim kurma şansı sayesinde, katılımcılar kariyerlerine uluslararası bir perspektif kazandıracaklar.

Sertifika Programı: Programı başarıyla tamamlayan katılımcılar, bu eğitimi tamamlayarak iki farklı sertifika almaya hak kazanacaklar;

• IFA Paris ‘Moda Tasarımı ve Pazarlama Hazırlık Programı’ Uluslararası Eğitim Sertifikası
  • Istanbul Kent Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi ‘Moda Tasarımı ve Pazarlama Hazırlık Programı’ Eğitim Sertifikası

Bu eğitimi başarıyla tamamlayan katılımcılar, akademik yıl sonundaki IFA Paris İstanbul kampüsü defilesine katılmaya hak kazanacaklardır.

Öğrenim Ücreti: 115000 TL (KDV dahildir.)

MODA İŞLETMECİLİĞİ MODÜLLERİ

160 Saat

Moda İşletmeciliği Temel:

İşletme Temelleri: Veri ve Trendler

ileri Moda: Sürdürülebilirlik

Pazarlama ve İletişim Temelleri:

Pazarlama Temelleri

Toplam Ders Saati: 330

Kabul Şartları

• En az 16 yaşında olmak
  • Mezun olunan en son okuldan alınan diplomanın kopyası veya hala eğitime devam edilen kurumdan alınan transkript
  • Moda tasarımı ve moda işletmesi alanlarında güçlü bir motivasyona sahip olmak

Ücret Yapısı

Öğrenim Ücreti: 115000 TL (KDV dahildir.)

Ödeme şartları:

• Ödemenin tamamı program başlamadan önce yapılmalıdır.
  • Program başlangıç tarihinden en az 7 ay önce yapılan öğrenim ücreti ödemelerinde erken kayıt indirimi uygulanır (%10).

Ücrete neler dahildir:

• Microsoft Office Paketi
  • Ders materyalleri
  • Tüm seminer ve konferanslara erişim
  • Tüm kampüs etkinliklerine erişim
  • WGSN’ye Uzaktan Erişim

Ücretlere neler dahil değildir:

• Modüle özel malzemelerle ilgili masraflar (ör: kumaş alımı… vb.)
  • Baskı ve fotokopi maliyetleri
  • Herhangi bir uçak bileti ve konaklama masrafları

• Mekan

İstanbul