Dış Ticaret ve e-Ticaret Uzmanlığı

750.00

Eğitime katılanlara Yaşamboyu Eğitim Merkezi tarafından Dış Ticaret ve E- Ticaret eğitim programına katılım ve/veya başarı belgesi verilecek olup mesleki yeterliliklerini, bilgi ve becerilerini aktif bir şekilde artırma imkanı sunulacaktır.

Kategoriler: Etiketler: ,

Programın Amacı

Katılımcılara; ihracat ve ithalat kuramı, uluslararası ticaret kuramı, Türkiye’nin dış ticaret politikası ve gümrük tarifeleri, dış ticaret rejimi, gümrük kanunu ve kambiyo mevzuatı, sosyal medyanın ve internet sitelerinin uluslararası ticarette kullanımı, devlet yardımları ve teşvikler, dış ticarette teslim ve ödeme şekilleri, dış ticarette kullanılan belgeler, dış ticarette tedarik zinciri, lojistik ve e-ticaret konularına ilişkin bilgi ve beceri kazandırmak.

Katılımcı Profili

İşletmelerin ithalat ve ihracat departmanlarında çalışmayı hedefleyenler, öğrenciler, e-ticaret, dış ticaret ve gümrük müşavirlik firmalarındaki pozisyonlara başvurmayı planlayanlar, kendi işlerini uluslararası alana taşımak isteyen girişimciler.

Belge

PROGRAM İÇERİĞİ

1. Dar Kapsamlı Sermaye Piyasası Mevzuatı ve Meslek Kuralları (6 Saat)

1.1.Sermaye Piyasası Kanunu