kuyem

 

 

ISO 22000 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİMİ TEMEL + İÇ TETKİK EĞİTİM PROGRAMI

 

Eğitimin Amacı

  • Gıda üretimi yapan Kuruluşların, gıdanın tüketim esnasında güvenli olmasını temin edebilmek için gıda üzerindeki güvenlik tehlikelerini yönetmeye yönelik oluşturulan yönetim sisteminin aktarılmasıdır.

  • Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin standardı şartlarına uyup uymadığını belirlemek, sistemi değerlendirmek ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Tetkikleri için Tetkik Görevlisi yetiştirilmesidir.

Eğitimin İçeriği

  • Tedarik zinciri ve güvenliği temel kavramlar ve tanımlar

  • Gıda Güvenliği Temel Kavramların Açıklanması

  • Ön Gereksinim Programları

  • TS EN ISO 22000 Standardı Maddelerinin Yorumlanması

  • Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin Planlanması

  • Temel Gıda Mevzuatlarının Ele Alınması ve Takip Yöntemleri

  • Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin Geçerli Kılınması, Doğrulanması ve iyileştirilmesi

  • Gıda Güvenliği Yönetim Sistemlerinin Doküman Yapısı

  • Ön Gereksinim Programları

  • Doküman Kontrolü-Pratik ve Örnek Çalışmalar

  • Pratik ve Örnek Çalışmalar

  • TS EN ISO 19011 Standardının Tanımı

  • Tetkik Çeşitler ve Tetkikin Yönetimi, Tetkikin Planlanması

  • Soru Listelerinin Hazırlanması, Tetkikin Sonuçlandırılması ve Rapor Yazımı

  • Pratik ve Örnek Çalışmalar

Eğitimin Ücreti

Katılım bedeli 500 TL + %18 KDV'dir.

Eğitimin Süresi ve Eğitim Yeri

2 Gün, İSTANBUL

BiZDEN HABERLER

Kent Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi ’nin etkinliklerinden, en güncel haberlerden bilginiz olsun