Geri Dön
  • Eğitime Genel Bakış

• Eğitim İçeriği

• Eğitmenler

Oxford University Press tarafından geliştirilen ve Oxford Üniversitesi tarafından onaylanan OTE, uzmanlarından oluşan bir ekip tarafından tasarlanmıştır. Herhangi bir müfredat veya kurstan bağımsız olarak Oxford Test of English üniversitelerin ve işverenlerin İngilizce yeterliliğini belirlemek için güvenebileceği sonuçlar sağlar.

Merkezimizde Oxford Test of English sınavına yönelik hazırlık kursları düzenlenmektedir.

Kurumumuz Oxford Test of English resmi sınav merkezidir. İstanbul Avrupa yakasında tek Üniversite sınav merkezi İstanbul Kent Üniversitesidir. OTE hazırlık kursu 80 saatlik eğitim programından oluşur ve dersler alanında deneyimli eğitmenler tarafından verilir.

OTE, akademik ve mesleki gereksinimler için İngilizce yeterliliklerini belgelemek isteyen 16 yaş ve üzeri sınav katılımcılara yönelik bir sınavdır. Özetleme ve tartışmadan makale yazmaya ve diplomatik iletişim kurmaya kadar bu test, akademik ve profesyonel fırsatlarda başarının anahtarı olan becerileri doğru bir şekilde değerlendirir.

OTE, Oxford Üniversitesi tarafından onaylanan tek dil yeterlilik sınavıdır. Dünya çapında çok sayıda üniversite, eğitim kurumu ve kuruluş tarafından tanınmaktadır. Üstelik sonuçlarınız ömür boyu geçerlidir. Genç yetişkin ve yetişkin öğrenciler için geliştirilen OTE testleri, konuşma, dinleme, okuma ve yazma alanlarında etkili bir şekilde anlama ve iletişim kurma yeteneğini değerlendirir.

Kimler Katılabilir?

B1ve üzeri dil yeterliliğine sahip katılımcılara açıktır.

Ders Günleri ve Saatleri: Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe (18:30 – 21:05)

İstanbul Kent Üniversitesi öğrencisi ve personeli indirimi ile kardeş indiriminden faydalanmak için üniversitemize şahsen başvurarak kaydolmanız gerekmektedir. ( %15 İNDİRİM)

Eyüp Gülen

• Mekan