DOÇ. DR. BURAK MİL

Doç. Dr. Burak MİL

 EĞİTİM (MEZUN OLUNAN SON 2 OKUL):


• Adnan Menderes Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği Doktora
Programı, 2012
• Mersin Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek lisans
Programı, 2006

YAYINLAR (SON 5 YAYIN):

• Negüzel, F. M. & Mil, B. (2021) Virtual Reality in Gastronomy: Evaluation of Reality Theories,
Contemporary Tourism Studies, Ed: Mehmet Sarıoğlan, Livre de Lyon Publishing.
• Erdoğan, T. & Mil B. (2020). İngiliz Mutfağı, Dünya Mutfak Kültürleri, Editör: Nilüfer Şahin
Perçin, Detay Yayıncılık: Ankara.
• Mil, B. & Tezel, M. (2019). Menü Planlaması ve Fiyatlandırma Yöntemleri: İstanbul A la Carte
Restoranları Uygulaması, 4. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, 19-21
Eylül 2019, Nevşehir, Türkiye.
• Mil B. (2019). Etleri ve Av Etlerini Pişirme, Profesyonel Aşçılık, Editör: Elif Denizci, Nobel
Yayınları: Ankara.
• Mil B. (2019). Kültürel Sermaye Birikimi Olarak Gastronomi, Gastronomi Olgusuna Sosyolojik
Bir Bakış, Editörler: Cevdet Avcıkurt ve Mehmet Sarıoğlan. Detay Yayıncılık: Ankara

Share :