"PROFESYONEL SAĞLIKLI YAŞAM KOÇLUĞU" SERTİFİKA PROGRAMI

Toplam: 30 Saat

Katılım Bedeli: 2.000TL+KDV

PROGRAMIN AMACI

Öncelikle kendi yaşamınıza sonrasında da, danışanlarınızın ve hastalarınızın yaşamlarına değer katmak ister misiniz?

Yaşadığımız zaman dilimi içerisinde hayat artık daha hızlı akmaktadır. Nasıl bir yaşama sahip olmak istediğimiz ile ilgili karar vermemiz ve seçim yapmamız gereken alanlar genişlemiştir.

Başarı, mutluluk, huzur, doyum, denge ve bütünlük içinde olabilmek için kendini ve yaşamını yönetmek için koçluk desteği almak gittikçe daha zorunlu hale gelmektedir.

KİMLER KATILMALI?

Sağlık Eğitim Programı Öğrencileri ya da mezunları

Sağlık Çalışanları

İşletmeciler / Ekip Yöneticileri

Danışmanlar

Öğretmenler

Diyetisyenler

Fitness Eğitmenleri / Personal Trainerlar

Profesyonel Sporcular / Antrenörler

Sağlıklı Yaşam Koçluğu mesleğine ilgi duyan kişiler

Kişisel gelişim sektöründe her alanda koçluk hizmeti vermeyi hedefleyenler

Sağlıklı Yaşam Koçluğu ve Koçluk eğitimi alarak, Koçluğu bir meslek olarak yaşamak isteyenler.

Koçluk seanslarında profesyonelleşmek isteyenler.

Danışanlarına bütünsel çözüm sunmayı amaçlayanlar

Kişisel gelişim sektöründe ayrışmak isteyenler

Kişisel gelişimde başarıyı hedefleyenler

İnsanların hedefleri doğrultusunda onlara koçluk desteği ile yardımcı olmak isteyenler

Yaşamında farkındalık uyandırmak isteyenler.

Başkalarının yaşamlarına dokunarak onların değişimine ışık olmak isteyenler

KATILIMCILARIN KAZANIMLARI

Danışanlarınıza ve hastalarınıza, hayatın her türlü alanında koçluk yapabileceksiniz.

Sağlıklı Yaşam Koçluğu, yönetici koçluğu, kariyer koçluğu ve ebeveyn koçluğu gibi birçok konuda koçluk hizmeti verebileceksiniz.

Koçluk destekli danışmanlıklar yapabileceksiniz.

Koçluk tekniklerini kendinize ve başkalarına uygulayabilme yetisine sahip olabileceksiniz.

Bireysel ve kurumsal alanda Koçluk bilgilerini içeren eğitimler verebileceksiniz.

Profesyonel  Sağlıklı Yaşam Koçluğu Sertifika Programı; kişisel ve profesyonel gelişimi desteklerken, uzmanlık ve yetkinlik kazandırır.

Profesyonel Sağlıklı Yaşam Koçluğu Sertifika Programı Kimler İçin Tasarlanmıştır?

Üniversite onaylı “Profesyonel Sağlıklı Yaşam Koçluğu Sertifikası”na sahip olmak isteyenler.

En son koçluk kavramları, ilkeleri ve araçlarını öğrenmek isteyenler,

Yüksek düzeyde koçluk becerisi ve kişi/ekip gelişim becerileri elde etmek isteyenler için tasarlanmıştır.

Eğitim içeriği

Modül 1:Sağlıklı Yaşam Koçluğu

Modül 2: Temel Koçluk Becerileri

Modül 3: NLP ile Sağlıklı Yaşam

Modül 4: Sağlıklı Yaşam Koçluğu’nda NLP uygulamaları

Eğitim; Saha dışı uygulamalar dahil, Toplam 30 saat'tir.

5 Hafta  Saat: 11.00- 17.00

Sertifikasyon Süreci:

*Derslere %95 katılım sağlamış olmak.

*Programın son gününe kadar, saha dışında uygulamalarını yapmış olmak.

(Danışan Formlarını eğitmene iletmek)

*Programın son gününde eğitmen tarafından gerçekleştirilecek son uygulama sınavında yetkinlik sağlamak.

Program bitiminde öğrencilere; “Kent Üniversitesi Onaylı, Profesyonel Sağlıklı Yaşam Koçluğu Sertifikası “ verilecektir.

-ICF Ünvanlanma için, eğitim tamamlandıktan sonra, eğitmen tarafından öğrenciye rehberlik ve danışmanlık verilecektir.

Eğitmen
Ayşe Burcu Eren - CV için tıklayınız

Saat: 11.00-17.00
Toplam: 30 Saat