EĞİTİCİNİN EĞİTİMİ PROGRAMI TAMAMLANDI

İstanbul Kent Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (KÜYEM) tarafından Corendon Airlines’a verilen “Eğiticinin Eğitimi” programı başarıyla tamamlanarak, katılımcılara belgeleri teslim edilmiştir.

İstanbul Kent Üniversitesi bünyesindeki Yaşamboyu Eğitim Merkezi (KÜYEM) eğitim faaliyetlerine başladı. Hollanda’nın tek yerli hava yolu şirketi olan Corendon Airlines ile Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün belirlemiş olduğu standartlar çerçevesinde “Eğiticinin Eğitimi” programı başarıyla gerçekleştirildi.

24-27 Temmuz 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen dört günlük eğitim boyunca katılımcılar eğitimden oldukça memnundu. Başarı ile gerçekleştirilen eğitim sonunda Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Zehra Neşe KAVAK tarafından imzalanan belgeler katılımcılara dağıtıldı.